simona.bucuraoprescu@cdep.ro

E nevoie de sânge în spitalele din România în fiecare zi!

Distribuie articol

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram

Dacă suntem sănătoși și putem, haideți să ajutăm! Eu am donat nu o dată sânge, gândindu-mă mereu că nu poate exista o fuziune mai mare decât sângele a doi oameni care se completează pentru sănătatea și viața celui în nevoie! Nu mă interesează nici religia, nici culoarea politică, nu mă interesează decât faptul că donatorul este OM!

Un mare BRAVO tuturor celor care au reușit să ne aducă împreuna la Câmpulung: Televiziunea Digi 24, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Centrul de Transfuzii Pitești, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului și Primăria Câmpulung.

Mulțumim Consiliului Județean Argeș pentru mobilizare!

Chapeau bas, Prof. Univ. Dr. Jinga, rector al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, musceleanul nostru!

Și să nu uit, mândră că sunt colegă cu voi mulți, mulți dintre cei care ați donat azi sânge! Noi, parlamentarii PSD de Argeș – eu, senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea – nu am lipsit!

Toți solidari și cu credința fermă că donând sânge salvăm vieți!

Citeşte mai multe articole

viitorul Europei
Blog

Împreună pentru viitorul Europei!

Viitorul Europei trebuie să fie unul plin de respect pentru fiecare om! Este momentul acțiunii care să aducă bunăstare și echitate. Trebuie să ne pregătim